Thursday, January 19, 2012

Raspuns la provocare

Am primit o provocare de la Kadia, si imi face placere sa raspund. Am sa dau la o parte panzele de paianjen de pe blog, am sa sterg praful gros de un "desht", si ...

1.Care este reteta voastra preferata de mancare postata pe blogul vostru?
Curcanul la cuptor cu sos cremos!!! yumm! Sosul mi-a iesit excelent, ca la carte, iar curcanul a fost delicios.


2.Care este desertul tau preferat postat pe blogul vostru?
Tortul aniversar...mi-a iesit suuuuuupeeeer!


3.Ce mancare credeti ca nu a-ti incerca niciodata sa mancati?
Creveti si alte ciudatenii din mare.


A doua parte a provocarii (aia cu premiu) am s-o "parolez", dar am sa pun ceva poze cu ce am tricotat si crosetat in ultima perioada, nu de alta, dar am promis solemn! :)

 Sacosa in care sa-mi pun "toate acareturile" (ca e un cerc vicios-cumperi lana si andrele, crostete...ma rog, dar apoi trebuie sa mai cumperi ceva lana ca sa tricotezi un gentzoi in care sa le pui, ca sa nu stai cu sase sacose de plastic, pline ochi cu tot felul de laneturi si chestii)...am facut sacoshul, in care nu-mi incap nici 10% din laneturi, desi e foooarte maaaare...nu,nu e terminat, mai am de facut manerele, inchizatori si sa-i pun captuseala intaritoare in interior, plus un fund tare....
 Un guleras pe care-l port la greu....foarte rapid, usor de facut si foarte calduros
 lucrez la alta esarfa..;mi-a palcut mult modelul asta numit  broomstick lace (matura)
 sacosha cu culori :)
esarfa maturica...

Si azi am sa ma apuc sa crosetez un guleras pt Pascal, in culorile echipei de fotbal preferate (Brugge-negru si albastru) in "fagure" - honeycomb brioche stitch.

http://www.youtube.com/watch?v=05Cgtg_N4eI

8 comments:

  1. Sunt tare frumoase lucrusoarele tale.Bine ai revenit.Imi era dor de tine.Te pup!

    ReplyDelete
  2. ce dragute sunt andrelele tale!!!! Imi plac la nebunie esarfele, si nu reusesc sa ma lamuresc cum e modelul maturii, pare mai degraba crosetat decat tricotat. Ce-mi place! esti grozava! Am cochetat si eu la un moment dat cu ideea unei gentute crosetate, dar m-am pierdut pe drum :D

    ReplyDelete
  3. ahhh,Kadia draga,azi am muncit toata ziua la gentuta (si tot nu e gata!!!);daca stiam ce chin e sa-i pun captuseala si sa-i fac fundu' tare,ma lasam pagubasa!!!iti trebuie perseverenta multa (ma doare spatele de mor de la atata stat pe scaun si cusut de mana....dar sunt mandra de rezultat (pun poze cand termin)am desfacut-o si am scurtat-o (am facut laturile in doua)si arata tare chic?andrelele sunt din cele f ieftine (m-a costat cam 1 euro perechea)laneturile sunt si mqai ieftine, si mai scumpe...am investit o groaza de bani in ele, dar am vreo 2 ani ce lucra :)
    maturica se face intr-adevar cu crostea, dar ajutat de o andrea f groasa (ochiurile stau pe andrea, si de acolo le crostetezi, apoi le treci din nou pe andrea ( e mai ciudatel, dar imi place mult modelul!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. si eu sunt la fel cand imi place ceva, iau sa-mi ajunga un timp indelungat, chiar daca nu mai ajung sa le folosesc :D Micile mele comori! Abia astept sa vad cum arata la final.

      Delete
  4. Pai, ai un talent deosebit, draga mea! Felicitari!

    ReplyDelete
  5. daaa,dar pe mine ma impinge de la spate sa nu ma lenevesc si sa le folosesc :)) chiar comori...:))

    ReplyDelete
  6. alinutza draga multumesc mult pt compliment, dar abea sunt la inceput...m-am apucat de sportul asta abea de o luna, sper sa am lucrusoare mult mai frumoase sa va arat in viiyot. m-am apucat de tricotat, in primul rand pentru ca este f terapeutic (stresata cum sunt....), dar poate ajunge sa dea dependenta! acum, cum intru pe usa, imi arunc pantofii si geanta si ma pauc de tricotat! dar se merita...sunt atat de mandra cand duc un proiect la bun sfarsit!

    ReplyDelete