Sunday, February 12, 2012

Tajine de pui, cartofi, curry-mango si multa verdeata (Tajine of chicken, potatoes, curry-mango and lot of parsley)

Ceva atat de bun, incat nu mi-a lipsit mult sa ling farfuria!


Ce ne trebuie:


un piept de pui
o ceapa micuta
50g telina taiata cubulete
3 cartofi mai marisori
100g branza Phuladelphia
1lingurita de curry-mango, sau curry simplu
cateva rosii cherry
o legatura de patrunjel


Mod de preparare:


Se fierb cartofii taiati cuburi, ca pt piure. Alegem cartofi care raman intregi la fierbere.
Se caleste ceapa pana devine sticloasa, impreuna cu telina taiata cubulete si cartofii fierti. Se adauga pieptul de pui, taiat bucati (medii). 
Cand e aproape gata, se adauga curry-ul si apoi branza Philadelphia.
Adaugam si rosiile cherry care nu trebuiesc lasate prea mult, trebuie sa-si mentina prospetimea si gustul crud. 
Se adauga patrunjelul, se potriveste de sare si piper si se serveste cu pofta!!


3 comments:

  1. Ai pus tajinul pe flacara? Se poate face oare si in alt vas, de lut, fara capac?

    ReplyDelete