Friday, February 17, 2012

Un nou proiect (New project)

In fiecare zi sunt uimita de cat de creativi sunt unii oameni! Asa ca nu ma las mai prejos, si ma apuc de un nou proiect! Cand un copil isi sarbatoreste ziua de nastere aici, obiceiul este ca sarbatoritul sa imparta mici cadouri (jucarii) si un tortulet, sau cupcakes, colegilor sai, la scoala. Si cum imi place sa-mi pun amprenta pe (cam) tot ce fac, anul asta m-am hotarat sa fac ceva deosebit, sa-i bucur pe copii mai mult decat anul trecut, cand am avut niste cupcakes super de succes, dar micile jucarii au fost cumparate. Anul acesta am sa crosetez si tricotez mici jucarii - aici sunt numite "knuffel"- care inseamna "imbratisare", si sunt acele mici jucarii pe care copii le cara peste tot dupa ei, cu care dorm, pe care le imbratiseaza, si care-i alina atunci cand plang - prietenii lor speciali. Abea m-am apucat, pozele de mai jos nu imi apartin, dar porcusorul va fi primul "knuffel" la care lucrez deja (am fata deja!). Daca va inspira, va sfatuiesc sa va apucati de asa ceva, este destul de simplu, se face destul de repejor, va stimuleaza imaginatia, iar recompensa este uriasa cand terminati unul! Eu am de facut cam 30, deci nu am prea mult timp de pierdut!





7 comments:

  1. Spor la treaba iti doresc.Sa ne arati si noua dupa ce termini.Pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merci!! Cu siguranta o sa ma laud cu rezultatul! :))

      Delete
  2. ce dragute sunt! Si Vlad voia la un moment dat sa croseteze mini-jucarele de genul asta, numite amigurumi. O sa vezi in google o gramada de poze dragute cu ele :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stiu Kadia, fac in paralel si amigurumi, si tricotate! am terminat deja porcusorul, o sa-l postez numaidecat. Am stat pana la 3 noaptea sa termin!!! Cred ca-mi lipsesc ceva surubele hahaha, mai ales ca azi trebuie sa fac stagiu 8 ore intr-un restaurant!!

      Delete
    2. Amigurumi sunt mult mai mici, al meu e ditamai porcusorul!! hahaha, dar acum incep cu din astea mai micute!

      Delete
  3. Da, sunt mort dupa ele! Dar, ca veni vorba, trebuie croseta si fir special pentru alea :P. Sunt grozave-grozave, succes Georgi! Si poate postezi si rezultatele, sunt tare curios!
    Vladimir

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu, nu-ti trebuie croseta speciala, merge cu una obisnuita, dar "marimea conteaza" hahahaa!!! serios vorbind, conteaza marimea crosetei, si grosimea firului folosit! O sa postez rezultatul imediat!

      Delete