Wednesday, November 2, 2011

Halloween

Din nou "miercurea fara cuvinte".  Pt azi am ales "Halloween".




14 comments:

  1. Tare frumoase pozele.Copilasul este un dulce.Pupici!

    ReplyDelete
  2. Măşti de tot felul şi o mască mai aparte mult mai frumoasă decât toate.

    ReplyDelete
  3. Ce dragut e Luca! Si decoratiile! Imi plac asa de mult decoratiile tale! Foarte … portocaliu :)

    ReplyDelete
  4. Da, Abi, mai frumoasa decat toate, si cea mai iubita!!;)

    ReplyDelete
  5. Multumesc mult Kadia, a fost primul costum de Halloween al lui Luca, si trebuia imortalizat...era fantoma! Nu l-am fi cumparat, ca nu prea stie el de Halloween,dar am avut musafiri, si baiatul prietenilor nostri, care e ceva mai marisor, a venit costumat in Zorro (am fost avertizati din timp!hahaha),si ne-a fost teama ca Luca va fi trist fara costum, deci am fost prevazatori si am cumparat unul, de care Luca a fost tare mandru...Ne-am distrat grozav prefacandu-ne speriati de fantomita razareata!! Cat despre decoratii, eu una sunt innebunita de decoratiile pt Halloween, poate pt ca iubesc culoarea portocalie,asa ca am fost super incantata cand am gasit la supermarket, cu 5 euro, ditamai pungile, una cu 28 si una cu 14 decoratii pt Halloween. Suporturile pt lumanari le am de anul trecut.

    ReplyDelete
  6. Reușit costumul tânărului :)!
    De hatârul copiilor ce nu fac părinții !
    ...și bine fac dacă pot!

    ReplyDelete
  7. Asa e...ne cam joaca pe degete....n-as fi crezut vreodata, dar copii sunt marea slabiciune a parintilor, si e normal sa fie asa!

    ReplyDelete
  8. oooooo! ce m-a speriat fantoma aia cu ochelari albastri!Happy Halloween! cât e de dulce! sa-ti traiasca!
    Frumoase aranjamente! Happy WW! :)

    ReplyDelete
  9. Draga Carmen, asa o placere deosebita imi faci cand ma vizitezi in "umila" mea casa!! Daaaa, fantoma cu ochelari albastri e "de groaza si mister"!!! ne-a speriat pe toti!! Multumesc pt aprecieri! Imi pare tare bine ca te-am descoperit. Happy WW-ce frumos suna, ce traditie frumoasa ati (ok, AM) creat cu totii!

    ReplyDelete
  10. chiar noroc cu pungutele de decoratii, la noi sunt asa scumpe toate :( Dar tot mai imi iau din cand in cand cate una! Dar mi-ar placea asa la pungi (loot bag) :)

    ReplyDelete
  11. si noi am organizat o mica petrecere pt copii :)),mai mult pentru a scobi dovlecii si ai decupa :)),mai putine masti,dar a fost frumos oricum :)).Decoratiile sunt superbe si la fel si Luca!!!Pupici!!

    ReplyDelete
  12. Kadia draga, urmareste acum, dupa ce a trecut sarbatoarea, poate le gasesti la reduceri. Asa e aici, dupa ce trece sarbatoarea respectiva fac reduceri de 50% sau chiar 70%! Si daca tot nu gasesti, data viitoare iti trimit eu de aici;)

    ReplyDelete
  13. Multumesc draga fantezie..;da, e o idee minunata sa ii tii pe copii creativi si sa-i si distrezi in acelasi timp! Poate postezi niste poze sa vedem si noi cum v-ati distrat!Pupici!

    ReplyDelete