Wednesday, October 26, 2011

Trapped in Gent - Wordless Wednesday

17 comments:

  1. Doamnelor, v-ati vorbit? :D Sau pur si simplu aceeasi inspiratie v-a lovit pe amandoua?
    Vladimir

    ReplyDelete
  2. fotografie de artă!
    o zi frumoasă!

    ReplyDelete
  3. superba ideea...

    zi faina :)

    ReplyDelete
  4. se integreaza in peisaj, cumva aproape iti vine sa crezi ca podul a fost construit special pentru scheletul de bicicleta ;) Superba poza!

    ReplyDelete
  5. Nu stiu ce parere are primaria :D

    ReplyDelete
  6. Foarte frumoasa poza.O zi minunate iti doresc.

    ReplyDelete
  7. Săracul numai într-o roată a rămas !!!

    ReplyDelete
  8. Salut vrajitorule si bine ai venit!Nu,nu ne-am vorbit, dar am fost inspirata de poza vrajitoarei ;)!!Plus de asta, era cam singura "poza cu cauciuc" pe care o aveam...Primaria a fost destul de ingaduitoare, o vreme pt ca poza asta a fost facuta anul trecut cam in jurul craciunului, prin primavara bcicleta era inca acolo, dar acum doua saptamani cand am fost in Gent....stupoare!! Bicileta era "gone"!

    ReplyDelete
  9. Va multumesc mult pt aprecieri, si pot spune ca este una (dintre miile)din pozele mele preferate...da, o consider o poza de arta! Va multumesc mult tuturor!!

    ReplyDelete
  10. faina poza.eu as zice nici vis nici realitate ,doar poveste...pentru ca ,nu-i asa uneori si povestile prind viata,alteori raman doar vise.pupici!

    ReplyDelete
  11. imi place mult lumina ce se degasa din fotografie. ii da o stralucire aparte bicicletei, asa fara cauciuc cum e ea!

    ReplyDelete
  12. Draga Sarah, "intre vis si realitate" este link-ul catre blogul care a pornit aceasta "poveste", cu miercurea fara cuvinte, in care se poasteaza fotografii. Poate il accesezi si tu, de la mine de pe blog, e f interesant si poti vedea multe fotografii interesante acolo. te pupic si eu cu mult drag!

    ReplyDelete
  13. Multumesc mult Redsky, am aceasta fotografie is in alb-negru si tot interesanta este! Bine ai venit pe aici!

    ReplyDelete
  14. Este cea mai frumoasa fotografie a acestei Miercuri fara cuvinte! e magica! Când am deschis pagina, am ramas câteva secunde fara sa respir! culorile superbe si liniile fine fac din banalul motiv - o bicicleta fara roata, legata de balustrada unui pod - o fotografie de exceptie! Felicitari!

    ReplyDelete
  15. Multumesc din suflet Carmen,draga, dar trebuie sa recunosc ca a fost mai mult norocul incepatorului...Mi-am datorit mult oun aparat de fotografiat semi profesional, si l-am primit cadou de craciun....cred ca am facut mii de fotografii in zilele acelea, si asta este una dintre ele...intr-adevar este si preferata mea! Multumesc mult!!

    ReplyDelete
  16. Pai sigur ca au cules-o de acolo. Daca n-ar fi facut-o ar fi fost prima primarie cu simt artistic :D
    Vladimir

    ReplyDelete